lauantai 12. huhtikuuta 2008

Weikot vahvoina

Turun Weikot veivät vuoden 2008 Karhu-viestin nimiinsä ajalla 2.41.31. Turkulaiset kepittivät SM-puolikkaan isännät Sjundeå IF:n 12 sekunnilla. Kisan ratkaisi Weikkojen Mikko Virta, joka lähti ankkuriosuudelle 5 sekuntia Sjundeån Mikko Välimäen perään. Virran lisäksi Weikkojen viestiä kuljetettivat Vesa Erojärvi, vanha kettu Jari Jaakkola, Tuomas Z Zacheus, Sami Syrjälä, Juha Hell Hellsten ja Jarkko Anttila. Kolmannen sijan pokkasi Jyväskylän Kenttäurheilijat ajalla 2.43.30. Tänä vuonna yu-joukkueiden kisaan osallistui 10 joukkuetta, joista kahdeksan saapui maaliin.

Mikko Virta johdattaa Turun Weikot voittoon (kuva: Jarno Maimonen)

Kovinta vauhtia kunto- ja erikoisjoukkueissa piti Ahola Team (2.45.57), jossa ravasivat muun muassa Pekka Toivola ja Janne Ukonmaanaho. Tulospalvelussa lienee jotakin häikkää heidän kuudennen osuuden juoksijan kohdalla. Tiukassa kisassa toisen sijan otti Kadonneet Kulkurit, jossa veteli muun muassa Miika Henrikson. Kolmannen sijan vei Serkukset Kero ajalla 2.53.37.

Naisten kilpasarjan otti nimiinsä täydellisellä varttitunnin ylivoimalla Turun Urheiluliitto (2.07.52). Viestiä kuljettivat Marika Jänkä, Tiia Taipale, Heta Jalonen, Andreina Byrd ja kisoihin palannut Johanna Lehtinen. Tampereen juoksijat kellottivat itsensä toisiksi ajalla 2.23.17, kun Turun Urheiluliiton kakkosjoukkue oli kisan kolmas ajalla 2.26.52.