maanantai 18. kesäkuuta 2012

Suomen joukkue EM-kisoihin

Suomen joukkue yleisen urheilun Euroopan mestaruuskilpailuihin Helsingin olympialaiselle stadionille 27.6.-1.7. on julkistettu. Raasto.comi ei luonnollisestikaan uutisoi äkki- tai viskelylajien joukkueen nimiluetteloa. Suomen joukkue maanosamme mestaruuskilpailuissa on seuraava:

Niclas Sandells IK Falken, 1500 ja 5000 metriä. Hän on nopea kuin liekehtivä nitro, kestävä kuin kalashnikovi ja nopeuskestävä kuin nitrolla voideltu kalashnikovi.

Jarkko Järvenpää TampPy, 10 000 metriä. Hän on kova kuin powermetallirumpali poljennossa, armoton kuin powermetallikitaristi tilusoolossa ja raastavainen kuin powermetallilaulaja neljännessä oktaavissa.

Jukka Keskisalo JoKa, 3000 metrin esteet. Hän on iskussa kuin moottorinykki kehässä, lyönnissä kuin muukalainen saluunassa ja potkussa kuin Chuck Norris yhden miehen armeija -elokuvassa.

Suvi Selvenius HKV, 800 metriä. Hän on terässä kuin metallia syövä rälläkkä, viillossa kuin kurkkuja paloitteva veitsi ja porassa kuin puunrunkoon pureutuva moottorisaha.

Johanna Lehtinen JoKa, 1500 ja 5000 metriä. Hän periksiantamaton kuin maailmaa vastaan taisteleva rebel, sitkeä kuin koneistoa vastaan taisteleva toisinajattelija ja järkkymätön kuin omaa tietään kulkeva kulkevainen.  

Sandra Eriksson,  IF Nykarlebynejden 3000 metrin esteet. Hän on kunnossa kuin täynnä virtaa oleva paristo, pidättelemättömyydessä kuin riistäytynyt joki, valmiudessa kuin litran kahvia kitannut tullivirkailija.

Todennäköisesti joukkueessa tulee olemaan myös

Tommy Granlund IK Falken, 800 metriä. Hän on radalla kuin luotijuna kiskoilla, kuin rokkari lavalla, kuin ruohonleikkuri nurmikentällä.

[raasto.com]

1 kommentti:

KorpiV kirjoitti...

Hyvä linjaus! Uutisoikoot valtamediat näistä lajeista, joissa esim. viskotaan erimuotoisia kolmiulotteisia kappaleita nurmikolle paremmuusjärjestykseen.