keskiviikko 11. tammikuuta 2012

USA:n olympiakarsintamaraton 14.1.

Yhdysvaltojen, tuon riistokapitalisteja pullollaan olevan valtion olympiakarsintamaraton juostaan 14.1. Houstonissa. Myös paskaa amerikka syytää taivaalle asukasta kohden enemmän kuin mikään muu maailman valtio, mutta silti ilmastosopimuksiin osallistuta ei. Onneksi sieltä tulee sentään aikamoinen joukko maratonkoneita ja -konettaria, joten aivan läpeensä paha maa ei sentään ole kyseessä.

Naisten kilvassa suurimpia suosikkeja lienevät vuoden 2008 kympin olempiapronssinainen Shalane Flanagan, joka himoaa nyt maratonin olympiamitskua kuin Vietkong jenkin päänahkaa. Hän ei tule kuitenkaan pääsemaan helpolla, sillä vuooden 2007 kympin MM-mitalisti ja 2.24-toonari Kara Koucher tavoitelee olympiapaikkaa kuin Republikaani luonnonsuojelualueita öljynporaukseen. Ehkä kovin jenkkilän maratontytsy on kuitenkin Desiree Darvilla, onhan hän sentään leiponut maratonin aikaan 2.22.38. Hän halajaa olympialippua kuin jenkit Israelin tukemista, että ne saavat listiä palestiinalaisia lapsia. Moni toivoo menestystä myös Magdalena Levy-Bouletille, onhan hän sentään iältään jo 38-vuotias maratonin 2.26:een kipaissut maratonkettutar. On tarpeetonta sanoakaan, että "levy" unelmoi olympiamaratonista kuin Texasilainen tuomari-pyöveli vankien hirttämisestä. Älköön kukaan unohtako myösköään vuoden 2004 maratonin olympiapronssitar Deena Kastoria. Hän tähtää olympialippuun kuin teekutsuliike köyhien riistämiseen. Kastori on myös ainoa jenkkitär, joka on kuuna päivänä juossut maratonin alle 2.20. Joidenkin mielestä myös 42195 metriä tai 26,2 mailia, kuten amerikassa jostain käsittämättömästä syystä matkoja lasketaan 2.27:ään juossut Amy Hastings saattaa olla kova, mutta se nähdään ensi viikonloppuna. Joka tapauksessa hän tavoittelee olympiaedustusta kuin jenkkisotilas siviilien tappamista.

Entämä Amerikan maratonmiehet? No, suurin suosikki voittajaksi lienee Ryan Hall, jota tosin voi lokakuussa juostu Chicagon maratoni painaa tai sitten ei. Kunnossa ollesaan Hallia ei voita kukaan. Hän tahtoo hyvittää vuoden 2008 olympiapettymyksensä kuin rebupoliitikko tappamattomuutensa. Kocin haastaja Ryanille lienee vuoden 2008 olypiamaran yhdeksäs Dathan Ritzenhein. Hän on kova poika maratoonaamaan. Ritz himoaa olympialippua kuin jenkkitiedemies atomipommin rakentamista 40-luvulla. Onpa USA:n karsinnoissa mukana myös olympiamitalisti, vuoden 2004 olympiamaran hopeapoika Meb Keflegzighi. On kumma, jos Mebiä ei vastikään juostu New Yorkin maratoni paina, mutta siitä huolimatta hän janoaa olympiapaikkaa kuin maanmiehensä ostoshelvettejä. Niitäkin löytyy, joiden mielestä 2.10-mies Brett Koucheri olisi kovakin maratonsälli, mutta joka tapauksessa hän tähtää olympiamaratonille kuin jenkit sotimiseen muilla mailla vierahilla. Lopuksi yllätysveto USA:n maratonkarsintaan on alle 27 minuutin kympin mies Galen Rupp, jonka maratonkyvyt ovat toistaiseksi hämärän peitossa kuin perusjenkkien tiedot muun maailman menosta. Ruppi on kuitenkin karsintamaratonin suhteen tosissaan kuin maanmiehensä intiaanien kansanmurhassa.

[raastio.com & running.competitor.com]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tuossa osallistujalista:

http://www.usatf.org/events/2012/OlympicTrials-Marathon/entry/status.asp

ForrestG kirjoitti...

Jotain häikkää meikäläisen komputerissa, ku meinaa päästää millään tänne kommentoimaan.

Amerikastahan ei muuta hyvää oo tullut kuin Opel ja tupakka.

hmmm, toi toinen ei taida olla ameriikoista, ja toinenkaan ei taida mitenkään hyvä olla. Tai siis VITTU eihän ensimmäinenkään oo hyvä - itseasiassa ihan PASKA.

Anonyymi kirjoitti...

No olipas punaisten lasien takaa kirjoitettu teksti!
Ruppin ilmoittautuminen oli vain henkien taistelua kahden valmennusryhmän välillä...