perjantai 26. lokakuuta 2007

Maija Oravamäki valmiina GROE:n aloitukseen

Raasto.com tavoitti Maija Oravamäen Keniasta, Nairobista, näin the Greatest Race on Earthin ensimmäisen osakilpailun alla. Paikan päälle sopeutunut Oravamäki viimeistelee maratonkulkuaan Bermudan krikettijoukkueen menetelmin.
- Bahaman krikettijoukkueella on turnaus täällä ja koko joukkue majoittuu samassa hotellissa. He käyttävät palautumiskeinonaan jäävesiallasta, jota minä aion myös mahdollisuuksien mukaan hyödyntää omassa valmistautumisessani maratonille, Oravamäki iloitsee. Sopeutuminen on sujunut ihan hyvin! Lämmintä (kuumaa) on, mutta jos tosiaan sunnuntaiaamu olisi pilvinen, keli olisi ihan inhimillinen, Oravamäki jatkaa.

Kovaa tahtia kuntoutunut Oravamäki toteaa kunnostaan "ei vielä ihan parasta A-luokkaa", mutta tämän hän ei aio antaa haitata tahtia. Kisan suhteen hän pitää maltillisen mielen. - Jos on pilvistä ja lämpöä alle 20 astetta, niin aloitan hieman päälle 4.00/km-vauhtia. Jos on kuumempaa, pitää lähteä liikkeelle maltillisemmin. Tänään täällä on ollut pilvistä ja illalla jopa viileetä. Toivottavasti keli pysyy samanlaisena.

[raasto.com]

Ei kommentteja: