sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Utriainen Faron loppiaiskisan voittoon

Lahden Ahkeran Jussi Utriainen voitti jo 38. kerran juostun Faron loppiaisjuoksun. Utriainen juoksi Faron keskustan katuja kiertelevällä vaihtelevalla reitillä n.10km ajassa 30.05 kukistaen samalla Alberto Chaican (maraton 2.09.25) ja takavuosien moninkertaisen EM-maastomestarin Paolo Guerran, joka jäi neljänneksi (30.44).

Kilpailussa oli mukana suomalaisista myös: 9. Konstanin Kutilainen (31.49), 14. Mikael Bergdahl (32.39), 16.Miro Laurila (32.47), 19. M. Haatainen, 21. J. Lehtinen, 25. T. Granlund ja 26. R. Oravakangas.

Naisten vastaavassa kilpailussa suomalaisnaiset sijoittuivat sijoille 6.-9. järjestyksessä: Minna Kangas, Saara Skyttä, Maija Oravamäki ja Suvi Miettinen.

Nuorempien sarjoissa tuli myös menestystä, kun tyttöjen sarjassa Janni Syrjälä voitti omansa kirkkaasti ja nuorimpien poikien sarjassa Eetu Skyttä teki saman. Juniores Masculinos sarjassa Panu Jantunen oli toinen ja Tuomo Salonen kolmas.