perjantai 21. syyskuuta 2007

Vielä kerran

Kansainvälinen ratakausi lähenee loppuaan. Enää on jäljellä finaali. Kovat nimet ovat viikonloppuna läsnä. Miesten kasilla kamppailevat Mbulaeni Mulaudzi, Youssef Saad Kamel, Amine Laalou ja Ugandan nuori Abraham Chepkirwok. Tonnivitosella piipahtavat Daniel Kipchirchir Komen, Shadrack Korir, Bilal Mansour Ali, Tarik Boukensa ja Alan Webb. Maailmanmestari Bernard Lagatia kisassa ei nähdä.

Vitosella seikkailevat juuri kovan vitosen vetäneet Sileshi Sihine, Eliud Kipchoge ja Joseph Ebuya. Mukana on myös Moses Masai, joka kirrasi Kenenisa Bekeleä kympillä tuossa muinoin. Esteissä nähtäneen taas Paul Kipsiele Koechin ja Brimin Kipruton johtama kilpa. Myös kesän eräs valopilkku Mustafa Mohamed kilpaa paikan päällä.

Naisten 800m:llä nähdään taas Janeth Jepkosgein vahvoja edesottamuksia. Hänen kanssaan kisaavat muun muassa Mayte Martinez, Kenia Sinclair ja Lucia Klocova. 1500m näyttää myös kovin tutulta Jelena Sobolevan ja Maryam Yusuf Jamalin nimien myötä. Vitosella puolestaan nähdään Meseret Defar, joka on pyyhkinyt tänä suvena muun muassa Dibaban siskojen suoritukset melkoiseen pimentoon. Sitten on vielä esteet. Ettei vain olisi Venäjän ylivoimaa se koitos: Yekaterina Volkova näet on kehissä.

[iaaf.org]

Ei kommentteja: