sunnuntai 14. syyskuuta 2008

TuWen keskinäinen välienselvittely Ruissalossa

Eilen nähtiin Ruissalon luonnonkauniissa maastoissa kiivasta kamppailua ja juoksu-urheilun juhlaa, kun TuWen juoksijat ottivat mittaa toisistaan Ruissalojuoksujen yhteydessä. TuWen ykkösjuoksijan tittelin otti itselleen Mikko Virta rynnimällä helposti kympin kisan voittoon ajalla 32.43. Muista sijoista nähtiin kova taisto, jonka jälkeen voittajaksi selviytyi lähes koko matkan A.Sandell-Hyväristä peesannut Juha Hellsten.

- Helppo voitto Annukasta. Ei edes tehnyt tiukkaa lopussa, vaan kiri irtosi kepeästi kuin nuorella orilla. Turha tulla naisten kukkoilemaan, kyllä TuWessa vielä miehet jylläävät, totesi Hellsten juoksunsa jälkeen itsevarmana.

Hellstenin aika 33.55. TuWen kolmanneksi juoksi siis Anne-Mari Sandell-Hyvärinen ajalla 34.14. Sandellin takana Tuomas Zacheus revitteli itsensä seuran sisäisissä neljänneksi, ja Raasto.comin mestaruuskisoissa toiseksi ajalla 34.38.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tarkoitus oli peesata Annukkaa loppukiriin asti ja sitten iskeä, mutta jo vitosen paalulla jouduin antautumaan sen armottoman, konemaisen ravin edessä. Hell peeasi Annukkaa vain vitosen paalulle ja lähti sitten omille teilleen, mutta sitkeästi Annukka pysyi iskuetäisyydellä ja pienikin Hell:n hyytyminen olisi tarjonnut hänelle saaliin.

Z

Anonyymi kirjoitti...

joo vuorovedolla! Sillain sitä pääsee parhaaseen lopputulokseen :)

-Hell