lauantai 20. syyskuuta 2008

Utriainen omaa luokkaa

Lahden Ahkeran Jussi Utriainen on maastokone. Hallitseva PM-mestari pyyhki menemään tänään juostussa PM-katsastuksessa sellaista kyytiä, ettei siihen ollut muilla juurikaan sanan sijaan. Ylivoimaisia olivat myös hänen kanssaan alkumatkaa kyntäneet JKU:n Juha Puttonen ja Liedon Parman Tuomas Jokinen. Utriaisen aika 8,3 km:n reitillä oli 26.26, joka kovin kuuteen vuoteen.

Naisten katsastuksessa Forssan Anna-Mari Määttänen voitti kisan muutaman sekunnin erolla Nurmon Eeva Sajantiin ja Valkeakosken Hakan Mira Tuomiseen. Nuorempien neitojen kisassa kovinta kyytiä piti IF Nykarlebynejdenin Sandra Eriksson. Kakkossijalle kiiruhti Forssan Sanni Klemelä ja kolmas oli Rovaniemen Johanna Peiponen. Samanikäisten miesten kisassa kaksoisvoitto lähti Joensuun Katajan suuntaan kun Arttu Vattulainen ja Reima Laakkonen iskivät maastossa. Kuivasjärven Auran Toni Lempinen oli kisan kolmas.

PM-maastot kisataan 15. marraskuuta Kööpenhaminassa.