maanantai 29. kesäkuuta 2009

Lisää kestouutisia

Brian Sell starttaa New Yorkin maratonille marraskuun ensimmäisenä päivänä. Tänä vuonna USA:n miesten maratonmestaruus ratkotaan New Yorkin kaduilla. Tuota varten on tarjolla ylimääräinen 150.000 taalan potti.
- Meikällä on aina kulkenut hyvin New Yorkissa. Olkoon kisa sitten ollut 8 kilsaa tai maraton. Aina ovat handlebarsit halkoneet tuulta. Toivottavasti kohdalle osuu taas hyvä kisa tänä syksynä, Sell tuumii.

Toinen uuden mantereen uutinen on, että USA:n mestaruuskisojen kympillä MM-Berliiniin matkan hoitanut Dathan Ritzenhein siirtyy Alberto Salazarin valmennukseen.
- Portland, Oregon. Minä, Alberto ja Galen (Rupp) siitä se lähtee, Ritz heitti.

Ritzheinin nousu alkoi Coloradon yliopiston Mark Wetmoren silmien alla ja jatkui Brad Hudsonin kanssa. Tuo tie kulminoitui Lontoon maratonin 11. sijaan ajalla 2.10.00. Aika oli Ritzin ennätys, mutta valtaisa pettymys. Tavoitteena oli 2.08, Ritz tiivistää. Jos aikoo menestyä arvomaralla, pitää olla kykyä juosta 2.05-2.06 minä tahansa päivänä. Nyt Alberto on näyttänyt onnistuneen Kara Goucherin kanssa hakemaan hyvin lisää nopeutta. Ehkä kohdallani toimii sama tie, Ritzenhein uumoilee.

Kolmas uutinen kertoo Brittien Mara Yamauchin MM-maratonien musertuneen partiolaisten piparin lailla.
- Jalka ei kestä. Olen yrittänyt kaikkeni saadakseni sen kuntoon, mutta se ei kestä täysipainoista harjoittelua saatika kisaamista. MM-maratonin jättäminen väliin on kohdallani ainoa vaihtoehto, Yamauchi tilittää.

[runningtimes.com & news.bbc.co.uk/sport2/]

Ei kommentteja: