lauantai 2. tammikuuta 2010

Gebrselassie taas valmiina

Etiopian pieni suuri mies Haile Gebrselassie on taas valmiina maratonin taittamiseen. Gebre käväisi Saksanmaalla voittamassa Trierin uudenvuoden juoksun. Hän voitti kilsan kierrosta kiertäneen 8km:n kisan 20.000 katsojan silmien edessä kellotettuaan ajakseen 22:23. Vielä puolessa matkassa Gebren kanssa voitosta kamppailivat Kenian Shadrack Lagat (22:48) ja Paul Kipkorir. Puolessa matkassa (11:08) Iso-G oli vielä matkalla reittiennätyksen alle (22:21), mutta sade ja yleisön iloissaan reitille (ja Gebren näköön) viskelemä paperisilppu hidastivat Gebren vauhdinpitoa.

Naisten vitosen kisan voitti Venäjän Jelena Zadorozhnaya ajalla 15:49 ennen Etiopian Emebeth Antenehia (15:51) ja Kenian Caroline Chepkwonya (15:54).