sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Flanaganilta kelpo debyytti

USA:n naisten ennätyksiä matkoilla 3000-10000m hallitseva Shalane Flanagan kellotti Houstonin puolimaratonilla 69:41. Kisassa ratkottiin samalla matkan USA:n mestaruuksia. Toiseksi juossut Serena Burla oli siinä hollilla (70:08 ja USA:n II sija), mutta kuitenkin riittävän kaukana.

Miesten puolikkaan voitti Antonio Vega ajalla 61:54. Sikäli mikäli Patrick Smyth oli kokonaiskisan kakkonen, on hän USA:n mestari (62:01). Koko maratonilla ei Teshome Gelana pahemmin jarrutellut kun hän ylittäessä maaliviivan kello näytti 2.07.37. Zembaba Yigeze saapui maaliin tasan 50 sekuntia tuon hetken jälkeen. Mielenkiintoinen debyytti oli arizonalaisen McMillan-tallin Brett Gotcherin 2.10.36. Silla ajalla helti kisan 7. sija. Naisten maratonin voitti Teyba Erkesso ajalla 2.23.53. Ei sekään mitään matelua ole.