sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Jussi Utriainen taas vauhdissa

Jussi Utriainen kellotti tanaan uuden SE-ajan (ehka) Newcastlessa juostussa Bupa Great North Run -puolimaratonilla. Utriainen iski tiskiin ajan 62.42 (Holmen on juossut 62.35, joskin reitti ei ollut kelvollinen ennatykseen, Newcastlen reitin virallisuudesta on myos ollut vahan puhetta), jolla han sijoittui kovassa kisassa kuudenneksi. Koko kisan voitti itse Haile Gebrselassie varsin kyvykkaalla ajalla 59.33. Kiplimo Kimutai oli toinen ajalla 61.21 ja Jaouad Gharib saavutti maalin kolmantena ajassa 62.00.

Naisten kisan voitti Etiopian Berhane Adere ajalla 68.49. Portugalin Ana Dulce (69.01) ja Marisa Barros (69.09) jakoivat jalkimmaiset palkintosijat.