tiistai 3. kesäkuuta 2008

Myöhäiset päivitykset

Viikonloppuna tapahtui kestävyysjuoksurintamalla paljon asioita. Marko Vaittinen rullaili Tukholman maratonilla kymmenenneksi ajalla 2.26.29. Anssi Raittila puolestaan kellotti kuumassa kelissä 2.34.50. Kisan voitti Willy Korir ajalla 2.16.03. Naisten voiton vei Isabellah Andersson (2.34.14) ja parhainta suomalaisvauhtia piti Minna Kainlauri ajalla 2.58.45.

Berliinissä kilvattiin GP-sarjaa. Miesten tonnivitosella Augustine Choge piti yllä aikamoista rallia ja voitti kisan ajalla 3.31,57 pidettyään Daniel Kipchirchir Komenin ja Shedrak Koririn loppukirit kurissa (3.31,91 & 3.31,99). Miesten vitosellakin pidettiin yllä kelpo vauhtia ja neljännen sijan ansaitsemiseksi piti alittaa 13.00. Moses Masai voitti tämän kisan ajalla 12.50,55. Tariku Bekele (12.52,45), Moses Kipsiro (12.54,70) ja Abreham Cherkos (12.57,56) laittoivat seuraavat paikat järjestykseen. Naisten kasilla juostiin ehkä tiukin aika kun Kenian Pamela Jelimo kellotti hirmuisen ajan 1.54,99. Marginaalia toiseksi juosseeseen Julia Krevsuniin oli nelisen sekuntia. Samassa kisassa seitsemän ensimmäistä alitti 2.00,00.

Amerikan maalla puolestaan raastolaiset Ste ja Hell piipahtivat kevyellä hölkällä Virginiassa juostussa EX2 Bushwhacker maastojuoksukisassa. Pölisevät ryökäleet voittivat kisan.