tiistai 10. helmikuuta 2009

Viikonlopun suomalaisia

Myöhässä taas. Oli vähän muuta. Sorry.

Joplinissa, USA:n Missourissa, Aki Nummela kepitti radallisen 800m:n juoksijoita paukutettuaan hallikasin aikaan 1.56,60. Samoissa maisemissa Jarkko Järvenpää kellotti 3000m:llä 8.41,12, jolla helti kisan toinen sija. Naisten kasilla Carita Riutta löytyy myös tuloslistan toiselta sijalta ajalla 2.20,63.

Kotoisimmilla kilpakentillä Robert Rotkirch alitti 800m:llä EM-hallien kisarajan ylitettyään maaliviivan ajassa 1.48,90. Kelpo aika on samalla miehen ennätys. Jukka Keskisalo gaselloi samassa Suomi-Italia-maaottelussa 3000m aikaan 8.08,97. "Talk to the hand", totesi Tuomas Jokinen kun taakse jääneet vammat kyselivät kuulumisia. Sääri paukutti 8.15,26. Myös Mikael Bergdahl iski kelvollisen 8.17,12 tilastonikkareiden muisteltavaksi. Maaottelun naisten kasilla Suvi Selvenius juoksi toiseksi ajalla 2.06,91. Naisten 3000m:llä puolestaan Mari Järvenpää kiri voittoon ajalla 9.21,30 ohi Italian Valentina Costanzam (9.21,55). Heidän takanaan Forssan Anna-Mari Määttänen juoksi ennätyksensä 9.38,23 ja Sanni Klemelä oivallisesti 9.43,38, joka on 19-v. EM-raja.