perjantai 28. elokuuta 2009

Keskisalolle esteiden SE 8.10,67!!!!

Siinä se nyt seisoo. Uusi SE. Edellisen kerran kestomatkan SE:tä juhlittiin viime vuonna ja nyt taas on mannaa tarjolla. Hienoa Jukka Keskisalo!!!! Kessi sijoittui Zürichin GP-illan estejuoksussa kuudenneksi tuolla uudella SE-ajalla 8.10,67. Kisan voitti Ezekiel Kemboi ajalla 8.04,44 ja toiseksi kiri Ranskan Bob Tahri (8.05,29). Paul Kipsiele Koech kellotti 8.06,10 ja sillä helti kolmas sija.

Miesten vitosella nähtiin myös melkoista vauhtia ja eritysesti USA:n Dathan Ritzenhein oli illan valopilkku uudella USA:n ennätyksellä 12.56,27. Oma ennätyksensä parani 20 sekuntia ja sillä raastolla Ritz oli kisan kolmas! Vitosen voitti odotetusti Kenenisa Bekele ajalla 12.52,32 ja toiseksi sinnitteli Edwin Soi (12.55,03).

Miesten tonnivitosella varmaan melkoista kostoa uhkunut Asbel Kiprop selvisi maaliin ajassa 3.34,09, mutta sillä hänet palkittiin vasta kolmannella sijalla kun Augustine Choge (3.33,38) ja Belal Mansoor Ali (3.33,74) pitelivät kovempaa vauhtia. Naisten vastaavan matkan vei Maryam Jamal ajalla 3.59,15, mutta kisa oli tiukka sillä USA:n Anna Willard (3.59,38) ja UK:n Lisa Dobriskey (3.59,50) kirivät alle neljän ja uusiin ennätyksiinsä.

Miesten kasin vei Kenian David Rudisha ajalla 1.43,52, kun hän piti Alfred Kirwa Yegon (1.43,66) takanaan. Molemmat iskivät taululle ennätyksensä. Kolmas oli Mbulaeni Mulaudzi kauden parhaallaan 1.44,03.

Mutta Keskisalolle uusi Suomen ennätys!!!!