torstai 27. elokuuta 2009

Zürich Weltklasse featuring Jukka Keskisalo

Esteässä Jukka Keskisalo kisaa perjantaina Zürichin GP-kisoissa 3000m esteissä. Seurana kisassa ovat muun muassa tuore maailmanmestari Ezekiel Kemboi, MM-hopeamitalisti Richard Mateelong, MM-pronssimitalisti Bob Tahri, MM-nelonen Paul Kipsiele Koech, Brimin Kipruto ja Mustafa Mohamed sekä tuttu "jänis" Ruben Ramolefi. Heistä Musse ja Kessi sitten kohtaavat uudelleen vielä maaottelussa.

Onpa siellä kestojuoksuissa muitakin tähtiä. Miesten vitosella nähdään taas Kenenisa Bekelen kilvan juoksua. Viivalla ovat myös muun muassa Micah Kogo, Moses Masai, Moses Kipsiro ja Gebre Gebremariam. Lisäksi on mielenkiintoista nähdä mihin USA Dathan Ritzenhein kykenee 5000m:llä. Miesten tonnivitosella Kenian Asbel Kipropilla on varmasti hampaankolossa kaikenlaista ja siksi hän ottanee kunnolla mittaa Augustine Chogesta, Belal Mansoor Alista, Deresse Mekonnenista, Tarek Boukensasta ja USA:n kaksikosta Lopez Lomong ja Leo Manzano. Miesten kasillakaan ei varmasti nähdä käsijarru päällä eteneviä kolleja, kun Abubaker Kaki, Yuri Borzakovskiy, Amine Laalou ja Nick Symmonds pistävät kisaksi.

Pienoinen epätasapaino on Zürichin illassa, sillä naisilla ei ole muuta kestomatkaa kuin 1500m. Vaan eipä ole muuta kuin vimmainen sekin kilpa. Maryam Jamal on kärkkäänä ja silloin muun muassa Nancy Lagatin, Viola Kibiwotin, Christin Wurth-Thomasin ja Anna Willardin on pistettävä parastaan piikkareillaan.

[weltklassezurich.ch]

Ei kommentteja: