torstai 17. syyskuuta 2009

Berliinin maraton

Haile "the Great" Gebrselassie on taas valmiina juoksemaan uuden ME:n Berliinin maratontantereella. Nykyinen ME-aika on juuri tuolta samaiselta reitiltä, joka ei kammoksuta kovavauhtisia maratonkoneita. Tällä erää Gebrelle on tarjolla paras mahdollinen vastus, kun Kenian Duncan Kibet (2.04.27) on tähtäämässä vähintään kohti uutta ennätystään, mikä tarkoittaa lähellä ME:tä olevaa tulosta. Kibetin lisäksi Paul Tergatia vuonna 2003 jänistänyt Sammy Korir (2.04.56) on läsnä joskaan hän ei ole enää entisessä vedossa. Kai. Suomalaisista paikalla ovat muun muassa Petri Saavalainen ja Juho Pirkola.

Naisten kisa on ennakkoasetelmaltaan hieman kesympi, suuret tähdet saatika 2.20-alittajat loistavat eivät ole paikalla. Etiopian Askale Tafa Magarsa on ennätyksensä 2.21.31 myötä selvästi muita vahvempi voittajasuosikki. Maannaisensa Atsede Habtamu (2.25.17) ja Genet Getaneh (2.26.37) ovat seuraavaksi kovimmat kilpasiskot.

Berliinin maraton tarjotaan livenä universalsports.comissa.

[letsrun.com & universalsports.com]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö muka Samuel Wanjiru juokse? Kaverihan oli tähätäämässä uuteen ME:hen Berliinissä.

Anonyymi kirjoitti...

Wanjiru ei juokse Berliinissä, vaan Chicagossa.

http://www.chicagomarathon.com/CMS400Min/Chicago_Marathon/press_center/index.aspx?id=9497

Anonyymi kirjoitti...

Saava klaaraa berliinin himaan. Uskon että on pitänyt kuntoa pari kautta piilossa ja iskee nyt kun kamerat ovat asemissa.

Tietopankkiiri