lauantai 26. syyskuuta 2009

Obed Kipkurui Lidingön neljäs, Tuomas Jokinen 22-sarjan ykkönen

Sjundeå IF:n Obed Kipkurui puski itsensä neljänneksi Lidingöloppettin päälähtössä, 30km:n kisassa. Aikaa maaliin saapumiseen kului 1.42.05. Kisan voitti Kenian/Ruotsin Japhet Kipkorir ajalla 1.39.42. Myös Johan Ehrs juoksi hyvin kisan kymmenneksi ajalla 1.48.02. Naisten 30km:n kisan voitti Malin Ewerlöf Krepp (1.57.46), joka muistetaan aktiiviurallaan hieman lyhyemmiltä matkoilta. Paras suomalainen tällä reissulla oli 23:nneksi sijoittunut Marjaana Lahti-Koski (2.23.45).

Tuomas Jokinen puolestaan piti jöötä M22-sarjan 15km:llä ja voitti kisan ajalla 49.52. Hieman nuorempien miesten 10km:n kisassa Victor Lövdal oli neljäs ajalla 33.14. Tuon kilvoittelun voitti Anton Danielsson ajalla 32.54. Nuorimpien miesten kisassa Turun Mikael Hynninen sijoittui myös neljänneksi ajalla 36.02. Nuorien tyttöjen 4km:n kisan voitti Vaasan Sofie Lövdal (14.52) ja toiseksi sijoittui Liedon Parma Johanna Matintalo (15.00).