tiistai 15. syyskuuta 2009

Keskisalo & Ulmala is no more

Jaaha. Kertoivat pikkulinnut, että Jukka Keskisalon ja Risto Ulmalan yhteistyö jää yhteen kauteen, mikä harmillinen fakta. Ylen mukaan neuvottelut kariutuivat taloudellisiin erimielisyyksiin, mutta asioilla on monta puolta, ja niistä asianomaiset lienevät parhaiten perillä.

[yle.fi]

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt joku perkule antamaan kunnolla ristolle rahaa hyvästä ja vaativasta työstä!!! SUL:kin on varakas järjestö ja on se kumma jos ei näin näkyvän urheilijan valmentajalle löydy vaikkapa sponsoreilta rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

Urheiluruudussa on jo SUL:kin näkemystä asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kertokaa miksi SUL:n pitäisi maksaa yksittäisen urheilijan valmentajalle? Itse en tajua... Vai oliko idea että Risto tulee liiton muihin hommiin.

En siis aidosti tunne asiaa.
Omituiselta tuntuisi, että SUL maksaisi kokonaan Keskisalon valmennuksen.

Kyselijä

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä pointti. Eihän SUL ole kai tähänkään asti maksanut yksittäisten valmentajien palkkoja, vai onko? Tietääkö joku kertoa. Tuosta Urheiluruudun jutusta voi ja saa ymmärtää, että ei SUL ole mitään väärää tehnyt. Monen tekijän summa kyseessä?

Anonyymi kirjoitti...

No eiköhän tässä nyt yritykset/varakkaat yksityihenkiöt tule hätiin. Näinhän kävi kun tämä sulkapalloilija Salo ilmoitti lopettavansa, jos ei rahaa löydy. Tässä on tietysti kyse vähän eri asiasta kun urheilija kuitenkin jatkaa, mutta luulenpa silti, että paksun tilipussin omaavia kestävyysjuoksun tukijoita alkaa ilmaantumaan. Näin siis ainakin toivon!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän asia on niin että kun valmennuksesta tulee "leipätyö" eli siitä saa palkkaa, niin tulokset huononee. Tää on harrastustoimintaa ja samalla vippaskonstien (lue doping ym.) käyttö pysyy kurissa. Aina kun on pelissä toimeentulo saavutetun tuloksen perusteella, niin tapahtuu lipsumista "harmaalle alueelle". Ei muuta kuin lenkille, tietä piisaa !!!