keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Järjen köyhyys huipussaan -Pohjoismaiden 10 000 metrin mestaruus su 23.5. vuorokauden kuumimpaan aikaan

Ensi sunnuntaina järjestetään Keravalla 10 000 metrin Pohjoismaiset mestaruuskisat. Kisan järjesteltyissä ei ole järkeä käytetty pätkän vertaa, sillä naisten kisa alkaa klo 14.15 ja miesten klo 15.00. Miksi ei voida edes yrittää taata kympin juoksijoille kunnon olosuhteita ja järjestää kisa esim. lauantai-iltana klo 21? Ei suinkaan, vaan päivän kuumimpaan aikaan juoksijat radalle vaan! Miten on mahdollista, että SUL antaa siunauksensa moiselle pelleilylle?

[raasto.com]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi sunnuntaiksi on luvattu 16 astetta ja sadetta !

-kestokoutsi-

Anonyymi kirjoitti...

Järjen köyhyyttä... On tämän kommentin kirjoittanut.. HAHHA kannattais kattoo ensin sää, ennen kuin huutelee.. No muutama kesk... tais olla liian kuuma:)

Z kirjoitti...

Hah hah itelles herra(?)anonyymi. Keskellä päivää ei ole oikea aika järjestää kestävyysjuoksukisoja, sen tietää jokainen kestävyysjuoksuihminen. Keli ei ollut tällä kertaa kuuma, mutta se olisi voinnut olla. Sen sijaan, jos kisan järjestää illalla, voidaan varmasti taata, ettei keli ei ole kuuma. Lisäksi tuuli tyyntyy usein illaksi. Myös ihmisen suoritukyky on parhaimmillaan illalla. Kun me järjestimme raastokymppiä, oli täysin selvää, että kisa juostaan illalla. Muitakin esimerkkejä on. Kun Vellu Ranta ja kumppanit järjestivät iltakympin vuonna 1995 Tampereella, kisan 8 parasta juoksivat alle 30 min kymmenennen aika oli 30.10.