tiistai 24. elokuuta 2010

Menjo kympille Turussa

Paavo Nurmen kisoissa vitosen 12:55 juossut ja viime lauantaina Joensuussa mailin alle neljän paukuttanut Josephat Menjo laittaa piikkarit taas tiukalle. Turussa Tilastopajacupissa tultaneen nähkemään hirmuista vauhtia kun Menjo tavoittelee (taas yksinään?) kovaa aikaa 10000m:llä. Tähtäimessä on kauden kärkiaika 26:59,60, joka on USA:n Chris Solinskyn juoksema. Menjo muuten palasi Keniaan sunnuntaina ja palaa Suomeen kympin ralliin juuri ennen kisaa. Äijä!

[ts.fi]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten on muuten mahdollista, että IAAF:n kilpailukieltoon asettamalla kentällä järjestetään kansainvälinen 10000 m juoksu? Voivatko tulokset olla tilastokelpoisia?

Anonyymi kirjoitti...

Hahahaa

Z kirjoitti...

Mikäli kenttä tosiaan on IAAF:n kilpailukiellossa (kuten Turun Sanomat väitti), niin luulisi, että MITKÄÄN sillä tänä vuonna tehdyt tulokset missään lajissa eivät olisi tilastokelpoisia. Mutta luulo ei ole sama kuin tieto, enkä tiedä noista säännöistä sen tarkemmin. Ehkä joku raasto.comia lukeva sääntönikkari voisi tuoda valaistusta tähän? Se on ainakin selvää, että mikään nopea se rata ei missään nimessä ole, kun radan palaset kerran irtoilevat juoksijain alta, joten mitään hyötyä se ei juoksijoille anna.