lauantai 19. helmikuuta 2011

Storbacka ja Hamm lauantain mestareita

SM-hallien satoa. Naisten tonnivitosen vei Karin Storbacka ajalla 4.29,63. Hopeasta kirittiin kivasti kun Heidi Eriksson (4.30,61) ja Suvi Selvenius (4.30,80) pistivät kisaksi Storbackan karattua heiltä. Turussa yksinään hyvän kolmosen viime viikonloppuna juossut Janica Mäkelä oli kisan neljäs ajalla 4.33,45.

Miesten kisaa lähti vauhdittamaan Joonas Harjamäki, jonka piikkinen kenkä oli kuitenkin lähdön tiimoilla liian viritetty johtaen Harjamäen kestomatkoilla vähemmän yleiseen varaslähdön aiheuttamaan hylkäykseen. No voittajaksi juoksi kuitenkin odotettu nimi Jonas Hamm ajalla 3.50,80. Hamm onnistui ohittamaan Miro Laurilan hiuksen hienosti loppusuoralla, silla sadasosan ero on hiuksen hieno, jos mika. Oli muuten Laurilan eka aikuisten SM-mitali ja oli lähellä, ettei ollut kultainen platta kaulassa. Tommy Granlund riipaisi SM-hopeaa ajalla 3.51,23.

Kyllä on hienoa.

1 kommentti:

ForrestG kirjoitti...

En halua tarttua lillukan varsiloihin, mut meikällä ei ihan leikkaa, eli Laurila hävisi kullan sadasosasekunnilla ja Granlundi pokkasi hopeaa.

Mielestäni olisi vähintäänkin oikeudenmukaista antaa se hopea Laurilalle, mut ehkäpä Helsingissä oikeudenmukaisuus on toisenlaista kuin täällä PeräBerberian Paratiisissa.