keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Jokinen, Raesaenen ja Harjamaeki

Vesi kielellä on tässä jo odoteltukin, jotta vappu saapuu. Se tarkoittaa Payton Jordan Invitational skaboja ja kovaa kympin kisaa. Tuossa kisassa juoksevat nimittäin Tuomas Jokinen ja Matti Räsänen. Viimeviikkoina Jokisen vauhtia ovat hidastaneet mahan oireilu ja äskettäinen kuumeilu, mutta eiköhän viikonloppuna rullaudu kova tulos. Vauhdin pitäisi ainakin riittää sillä viivalla ovat Galen Rupp, Mo Farah, Alistair Cragg, Fam, kovaa kevätkuntoa uhkuvat Brett Gocher ja Tim Nelson sekä moni muu. Miesten vitoselle puolestaan lähtevät kolistelemaan Black Cactus ja nuori Alaskasta jo mennä vuonna jäistä iskuaan väläytellyt Trevor Dunbar sekä usea kova luu.

Kuin sokerina pohjalla tai kirsikkana kakussa suomalaisten kestokoneiden prevalenssia Stanfordissa vahvistaa Joonas Harjamäki. Hän kohdistaa ratasuorituksensa esteiden ylittämiseen ja maaliviivan tavoittamiseen mahdollisimman vähällä ajan kulutuksella. Hänen kanssaan vauhtia ovat pitämässä mm. Ben Bruce ja Kyle Alcorn.

Naisten 1500m:llä nähdään muun muassa New Balancelle alkuvuodesta siirtynyt Jenny Barringer ja Shalane Flanagan, joista jälkimmäinen on ilmoittaunut myös kympille.

Sitten kun vappuna valvoo ja riekkuu ja tunkeutuu nettiin, voi piipahtaa täällä katsomassa itse kisoja.

[raasto.com & http://www.sml1.com/recordtiming/stanford/pjc10/pjc10_accepted.htm]

Ei kommentteja: