keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Buster palaamassa karilta

Craig Mottramin viime kausi ei ollut miehelle niin mieleinen. Pekingissä Mottram jäi 5000m:n finaalista ja Pekingin jälkeen yhteistyö valmentajansa, Nic Bideaun kanssa päättyi. Samalla vaihtui sponsori Nikeltä Adidakselle (toim. huom.). Loppuvuodesta Mottram aloitti yhteistyön Chris Wardlawin kanssa, jonka varjo löytyy myös pitkän uran juosseen Steve Moneghettin ja Kerryn McCannin takaa. Yhteistyö on sujunut Busterin mukaan hyvin, vaikka nykyisellään hän palauttelee kipeää akillestaan ja joutuu jättämään Australian mestaruuskisat väliin.
- Tulevaisuus näyttää joka tapauksessa valoisalta, Mottram tiivistää. Suunnitelmissa on päästä takaisin harjoitusten pariin huhtikuussa ja aloittaa kisaaminen kesäkuussa.

[theaustralian.news.com.au & thewest.com.au]

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mottramin uusi valmentaja Chis Wardlaw oli itsekin mitä melkoisin juoksija ja mukana kympin olympiafinaalissa Montrealissa 1976. Maran hän on tainnut pistellä 2.11. Hän oli niin kova poika raastamaan, että virtsasi kerran verta kolmen päivän ajan kympin kisan jälkeen. Moneghettia tosiaan valmensi ja saattoi kirjoittaa treeniohjelmatkin mille tahansa käteen sopivalle esineelle, kuten servetille. Melkoinen persoona siis. Näin sanottiin hänestä jossain Juoksija-lehden jutussa 1990-luvun alkupuolella.