lauantai 28. maaliskuuta 2009

Stanfordin kympin tulokset

Miesten kympin toisessa erassa juostiin 28.24,10 Dan Nunnin kirittamana. Nunn nousi karkitaistoon muutamaa kierrosta ennen maalia. Eran toiseksi juossut Mike Sayenko kellotti 28.25,85 ja kolmanneksi kiri Patrick Smyth samalla ajalla. Heille vaivaisen sadasosan havisi Andrew Carlson. Naisten vastaavan matkan kovemman eran voitti Kate O'Neill ajalla 33.02,31.

Miesten vitosen vei Shawn Forrest ajalla 13.28,81, kun naisten vastaavan kisan voitti Maureen McCandless ajalla 15.34,31. Miesten tonnivitosella kovinta kiria kaytti Austin Abbott, 3.41,62. Marten Bostromin joukkuetoveri David McNeill oli neljas ajalla 3.42,78. Naisten esteissa Sara Hall (Ryanin vaimo) debytoi esteissa ajan 10.10,56, jolla han oli seitsemas. Kisan voitti Silje Fjortoft ajalla 9.56,73.

Suomalaisittain illan paalahdon hetki on juuri kasilla. Ja sinne lahtivat.... karjelle 3000m 8.45... Jokinen ja Mare sinnittelevat paajoukon perassa. Ovat vahan pudonneet kelkasta, karki 14.35 5k.... Jokinen ja Mare messissa. Kessia ei ole viela silma tavoittanut... erassa 37 juoksijaa... Keskisalo taitaa juosta pääjoukosta hieman jäljessä.... Jokinen roikkuu hyvin.... Nyt Kessi on bongattu jo paajoukosta... Jokinen messissa... Mare kai keskeyttanyt, ei vilku panta enaa porukassa... ennatykset tulee Keskisalolle ja Jokiselle!!!

Eran voitti Tibor Vegh ajalla 28.52,21. Suomen Jukka Keskisalo juoksi kisan 12. ajalla 29.07,66 ja hanen jaljessaan sijalla 14 maaliin saapui Tuomas Jokinen ajalla 29.11,05. Molemmat juoksivat huikeasti uudet ennatyksensa. Marten Bostrom keskeytti kisan.