sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Francis Kirwa Padovassa Suomen listan kakkoseksi

Maali:

Voitto ja 2.11.01! Viimeisessä mutkassa mies oli ohjattu hiukan vikasuuntaan, jonka jälkeen katsojat huusivat Franciksen takaisin reitille. Tässä rytäkässä miehen ote hieman herpaantui, hän kaatui maahan ja menetti jonkin verran aikaa. Menikö siinä jopa SE jää ikuisen pohdinnan kohteeksi.

Kaikesta huolimatta hieno voitto ja upea tulos!!

Padovan maraton on kakkoskategorian maraton heti maailman kovimpien jälkeen. Lontoo, Berliini, Rotterdam, Nyki, Boston ja Japanin kovimmat ovat niitä joilla juostaan kaikkein parhaimmat ajat. Seuraavassa kategoriassa on tukku kisoja, joista Francis nyt voitti yhden. On meinaan sen verran kova temppu, että kovinkaan moni suomalainen ei tulevana kesänä voita yhtä isoa skabaa yleisurheilussa.

Miehen puoliskot: 64.46 ja 66.15. Matkan aikana tuuli oli tyyni ja olosuhteet otolliset. Kilpailun lopussa lämpö oli kuitenkin noussut jo yli 20 asteen, joka vaikeutti juoksemista jonkin verran.

___________________________________________________________________
35 km 1.47.57 - Francis vetää ja ainoastaan Biwott pystyy enää seuraamaan! 5 sek edellä Jannen varjoa..

30km 1.32.20 - 4 miestä kärkiryhmässä. 12sek alle Jannen tuoreen SE-juoksun väliajan! Kärkiryhmässä lisäksi Peter Biwott, Alberico Di Cecco ja Haron Toroitich.

Italiasta kantautuneiden tietojen mukaan Francis on aloittanut Padovassa todella kovaa. Mies on mukana viiden hengen kärkiryhmässä, joka ohitti puolimatkan ajassa 64.46.

Toistaiseksi siis jopa SE vauhtia!

JK: On muuten kova mara-vuosi kotimaisittain. Francis juoksi kerralla kaikkien aikojen listan kakkoseksi, mutta sama on sijoitus myöskin vuositilastossa. Olympiamaraa odotellessa...

Ei kommentteja: