torstai 24. huhtikuuta 2008

Penn Relays

Philadelphiassa on taas se aika vuodesta, jolloin valtava määrä yleisurheiluväkeä kokoontuu saman kattilan ympärille. Penn Relays -viestikarnevaaleja on järjestetty jo vuodesta 1895 lähtien ja näihin kolmipäiväisiin kisoihin osallistuu tuhansia juoksijoita, mikä tarkoittaa satoja startteja.

Torstai-ilta on kuitenkin pyhitetty kestävyysjuoksulle ja kuinka ollakaan tänä vuonna myös raasto.com on paikan päällä. Radalla suomalaista väriä nähdään lauantaina kun Lahden Ahkeraa edustava Irina Watkins starttaa naisten mailille.

[edit:] Ensimmäinen kisailta oli sitä mitä pitikin. Erä toisensa perään kymmeniä juoksijoita sisältävää kestojuoksuaaltoa. Ennen kestoiltaa radalle pamautettiin mm. 44 erää 4*400m:n viestejä, joten massaa oli liikkeellä lyhyemmilläkin matkoilla. Tiimihenkeä ja iltavaltaistusta. Miesten esteiden ykköserässä Anthony Famiglietti kellotti 8.24,34, jolla hän hamuaa olympiatikettiä. Naisten/tyttöjen vitosella laukattiin pari erää, joissa parhaimman ajan 16.22,56 juoksi Ashley Higginson ja yhteensä 27 alitti 17.00. Poikain/miesten vitosen vei nimiinsä 11 sekuntia ennätystään parantanut Stephen Hurst ajalla 13.49,19. Valtavat kemut.




Taas yksi illan kisoista ratkeamassa. Stephen Hurst (14) vastasi
tähän kiriin äijämäisellä iskulla. (kuva: Ste)


[raasto.com]

Ei kommentteja: