sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Mestarit yllätettiin D.C:ssä

Catherine Ndereba jäi tänään kauden avauksessaan neljännelle tilalle 10 mailin kisassa. Kisan voittoon riensi Kenian Lineth Chepkurui, joka kellotti sateiseissa ja kolehkossa kelissä 54.21. Toisen sijan juoksi Kenian Angelina Mutuku ajalla 54.29. Kisan kolmas oli Romanian Lidia Simon ajalla 54.41, jolle kisan ennakkosuosikki Ndereba jäi 11 sekuntia.
- Tulin tänne kauden avaukseen ja nauttimaan kisaseurasta. Olin täällä vuonna 2004 ja pidin silloin kisasta. Seuraavan ison kisan juoksen vasta Pekingin olympiamaratonilla, mutta sille pitää valmistautua eri tavalla siellä vallitsevan kelin vuoksi. Harmillistahan se on, että terveys on riskillä siellä, mutta olympialaiset ovat vain kerran neljässä vuodessa, Ndereba totesi raasto.comin haastattelussa.

Ndereba ottaa lunkisti
lehdistön edessä (kuva: Ste)

Miesten ennakkosuosikki John Korir kepitettiin myös ja hänet jätettiin kylmästi seitsemännelle tilalle ajalla 46.30. Tänään voiton vei Marokon Ridouane Harroufi ajalla 46.14. Hänen perässään alaspäin viettävää maalisuoraa tempoi Kenian Nicholas Kamakya, joka jäi voitosta sekunnilla. Itse Sammy Kipketer oli kolmas ajalla 46.20.

[raasto.com]

1 kommentti:

Z kirjoitti...

Hienoa Ste, että pääsit haastattelemaan Nderebaa.