perjantai 11. huhtikuuta 2008

Karhu murisee!

Taas on SE aika vuodesta. Nimittäin perinteisen Karhuviestin lähtölaukaus kajahtaa huomenna lauantaina klo 14 Rauman torilla. Huippuvuosien lukemista ollaan kilpasarjojen osalta kaukana, mutta ei anneta sen häiritä. Karhu on aina Karhu!

Miesten kilpasarjaan ilmoitettu 13 joukkuetta. Kovin taisto voitosta tullaan käymään Joensuun Katajan ykkösjoukkueen, Jyväskylän Kenttäurheilijoiden ja Turun Weikkojen kesken. Jos parhaat ovat mukana, vienee Kataja helpon voiton kolmikon Keskisalo, Räsänen, Toivola kohdolla. Vaan tuskinpa tuota kolmikkoa kokonaisuudessaan Raumalla nähdään, joten tasaista on. Miten tahansa, hienoa nähdä, että Kataja lähettää viestiin enemmän kuin yhden joukkueen. Toista se on täällä Turun päässä, jossa perinteinen Urheiluliitto ei saa ainoatakaan jalkeille. Seurahenki, missä pelaa? Karhua pitää arvostaa.

Jku:lta mukana ainakin herrat Manninen, Takala ja Solmula. Sielläkin melkoisesti poisjääntejä, joka avaakin takaa yllätyskortin mahdollisuuden tasaisen varmalle Tuwelle. Tuwe marssittaa viivalle tulevan Kalevan Kisamitalistin Mikko Virran, Vesa Erojärven, Juha Hellstenin, Jarkko Anttilan jne. Tuwen nippu taitaa olla koko kärkijoukon tasaisin. Jos joukkue pysyy avauksessa muiden kannoilla, saattaa joukkue nakuttaa tasaisuudellaan Karhun ykkösiksi.

Sjundeå If on myöskin kova. Avausosuudella nähtäneen Happo Hamberg, joka taistelee aivan osuuden kärkisijoista. Teivoakaan ei saa laskea ulos kärkitaistosta. Saavalaisen Pete lietsoo joukkonsa aitoon Karhu-fiilikseen, jossa voi tapahtua mitä tahansa.

Naisten kisa tullee olemaan tylsä. Ilman suurempaa kotiinpäin nykimistä tuskinpa mikään joukkue Urheiluliittoa tulee tosissaan haastamaan.

Mutta sitten mielenkiintoinen kysymys: kuka tulee ykkösenä vaihtoon miesten avausosuudelta? Spekuloidaanpas: Joensuu heittänee kehiin Räsäsen, Jku:lla Manninen, Siuntiolla Hamberg, Tuwella Erojärvi. Erikoisjoukkueiden puolelta Kero-familysta joko Jukka tai Jaakko. Todellisena mustanapekkana heitän peliin kuitenkin Team Aholan Janne Ukonmaanahon.

Veikkauksia: Miesten viestin top 3? Avausosuuden top 3?

2 kommenttia:

Z kirjoitti...

Nuo poisjäämiset ovat harmillinen juttu, onhan Karhu-viesti Suomen oma "Corporate Ekiden". Tämä kilpa tulisi näyttää TV:stä suorana lähetyksenä, aivan kuten viisituntinen "Corporate Ekiden" näytetään Japanin TV:ssä. Siellä tosin näytetään suorina lähetyksinä monta muutakin Ekideniä.

Anonyymi kirjoitti...

Räsänen-Manninen-Hamberg
JKU-JOKA-TUWE