maanantai 14. heinäkuuta 2008

Maili Naantalissa tai Kloppen kierros Uudessakaupungissa

Elokuun 9. päivänä klo 14.00 juoksijoille on tarjolla kaksi loistotapahtumaa Varsinais-Suomessa .

Perinteikäs XI Kloppen kierros kisataan Uudessakaupungissa, Markku "Suomen kovin kestävyysjuoksufani" Varjon organisoimana, joten olosuhteet aurinkoa myöden tulevat olemaan kunnossa. Kisassa on nähty mukana aiempina vuosina useita maajoukkuejuoksijoita, kuten A-M Sandell-Hyvärinen ja Samuli Vasala. Tänäkään vuonna tapahtumaa ei juosta ilman maajoukkuejuoksijoita, kun tapahtumaan tulonsa on jo nyt varmistanut HKV:n Simo Wannas ja viime vuodelta voittoaan puolustava Juha Hellstén, joka on kenties tähdännyt kuntonsa juuri tähän kilpailuun.

Naantalissa puolestaan on samalle päivälle tarjolla oiva vaihtoehto, kun Naantalin Löyly järjestää Kuparivuoren kentällä Olavi Vuorisalon haamumailin kunniaksi mailin kilpailun. Ainakin yleisen ja naisten sarjan parhaalle luvassa se kuuluisa "ruskea kuori".

Lisätietoja tapahtumasta löytyy www.naantalinloyly.fi -sivuilta.

[raasto.com]

2 kommenttia:

Toho kirjoitti...

Vai että maajoukkuejuoksija Hellstén. Äijä on nykyisin yhtä lähellä maajoukkuejuoksijan määritelmää kuin meikä. Ja se on kaukana se.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ku mä olen vain viime vuoden voittoa puolustava(tai oikeastaan neljää edellistä :) ). Wannas on mj.juoksija ainakin melkein. ja sitä paitsi jos nämä ois yhdet toiset sivut nämä oisin mj.juoksija vielä 2040-luvullakin.

-Hell