tiistai 8. heinäkuuta 2008

Tour de Run - erä 3

Taas on viikko painettu tiukkaa treeniä kimmoisten suomalaisten metsäpolkujen keskellä, välillä radalla kirmaten, välillä rasituksesta kipuilevia jalkoja järvessä lillutellen. Kello soi - on aika jälleen ravistella pohkeet auki, nostaa pää pystyyn ja astella tyynesti viivalle. Viivalle, jolla katsastetaan kuka gladiaattoreistamme on se kaikkein terävin. Vaitonaisina he ryntäävät jälleen viivalle, mieli täynnä luottoa, 3000 metrin rataluottoa. Jonkun mieli on apea, ah joko tänään kulkisi? Toisen mieli taas on täynnä kostoa, toinen haluaa säilyttää hyvän vireensä. Erilaiset ovat heillä ajatukset, mutta edessänsä samanlainen koitos. Raasta poika raasta!

On aika Tour de Runin Lahden osakilpailun. Joku nevöhööd mäkimies hyppelee viimeiset hyppynsä samaan aikaan tornista, mutta se olkoon vain jälkihöyryjä kestojuoksun lomassa. Tour de Runin kolmanteen osakilpailuun lähdetään näistä asetelmista:

1. Jussi Utriainen
2. Matti Räsänen +5sek
3. Henri Manninen +15
4. Jarkko Järvenpää +16
5. Juho Pirkola +19
6. Jarkko Hamberg +20
7. Jukka Kero +24
8. Joonas Harjamäki +25

Mukana huomisella 3000 metrillä myös herrat Silas Sang ja Lewis Korir, unohtamatta Joseph Tanuita. Viivalla myös Tuomas "Sääri" Jokinen, Teppo "Tep" Syrjälä, Juha "Puttemans" Puttonen, Riku "Maraton" Marttinen, Pekka "Plexi(t)" Toivola ja Mikael "Se on MIKAEL" Talasjoki.

Miesten kasilla nähdään kovia ulkolaisia: Vitaly Kozlov (Lte), Pavel Hvorostuhin (Rus), Willy Rotich (Ken), Mjadal Al Khaledi (Rsa) ja Mohammed Mekkaoui (Mar). Suomalaista mukana mm. Tommi Sundell, Jouni Hautamäki, Matti Viren, Torsti Kettula sekä Wilson Kirwa.

Naisten kasilla Maija Saarinen kohtaa Minna Nummelan. Taustalta poimittakoon muutama lupaus: Anette Haukilahti, Kaisa Tyni, Heidi Marttinen ja Matilda Säde.

[raasto.com, lahdenahkera.fi]

Ei kommentteja: